VÅRA TJÄNSTER

Vi kan hjälpa till med det mesta inom städning både till företag och privatpersoner

Kontorsstädning

Vi har många återkommande företagskunder där vi står till tjänst med städning och fastighetsskötsel. Efter avtal kan vi städa ert kontor från allt mellan 1 till 7 gånger i veckan.

Hemstädning

Vissa kunder är lite rädda för att släppa in en städfirma i deras hem. Vi säkerhetkollar alltid vår personal för att erbjuda säkra hushållsnära tjänster.

Flyttstädning

Vi hjälper privatpersoner, företag, mäklare, kommuner, föreningar, organisationer med flyttstädning i hela Stockholms län med omnejd. Förutom flyttstädning i Stockholm ombesörjer.

Skolstädning

Vi på MTERSON SERVICE hjälper Er att ha en ren och fräsch skolmiljö. Vi har professionell personal som gör daghem och skolstädning med största ansvar och kvalité.

Butikstädning

En ren och fräsch butik höjer motivationen hos dina medarbetare och bidrar till ökad försäljning. Alla kunder vill besöka en ren butik. Vi utför vårt arbete med största ansvar.

Byggstädning

Vi uför slutstädning på alla typer av nybyggnationer och renoveringar. Allt från en liten villa till ett stort kontorshus. I byggstädning/grovstädning ingår rengöring.

Trappstädning

Vi sköter trappstädningen åt många företag, bostadrättsföreninger och skolor. Vi går tillsammans igenom vad som behöver utföras och upprättar sedan ett kontrakt.

Hotellstädning

Vi utför alla typer av städtjänster för ert hotell och ser till att både personalen och hotellets gäster trivs hos Er. Eftersom vi tar stort ansvar för våra kunder så erbjuder.

Fönsterputsning

För företag och lägenheter/villor utför vi fönsterputsning till mycket bra priser. Vi vet att det är mycket viktigt ha rena fönster på ditt företag eller din privata bostad.

Vi säljer städvaror

Vi säljer städvaror. Kontakta oss så berättar vi mer.
Städmaterialer
Dammsugare
Mopp

GLÖM INTE SKATTEREDUKTION AV HUSHÅLLSNÄRA TJÄNSTER!

NU FÅR DU 50% AVDRAG DIREKT PÅ FAKTURAN.

MER INFORMATION PÅ SKATTEVERKET

Kontakta oss idag så berättar vi mer