VÅRA TJÄNSTER

Flyttstädning

index-img-2

Flyttstädning i Stockholm. Flyttstädning till fast pris med skriftlig garanti!

Vi hjälper privatpersoner, företag, mäklare, kommuner, föreningar, organisationer med flyttstädning i hela Stockholms län med omnejd. Förutom flyttstädning i Stockholm ombesörjer vi även en rad andra tjänster såsom flytthjälp, packning, tömning av förråd, grovstädning, värdering och försäljning/röjning av dödsbo, sanering, storstädning och inredning inför en visning.

Vi står gärna till tjänst när du behöver hjälp. Ring eller mejla oss gärna redan idag. Vi har fasta kvm priser för flyttstädning i Stockholm. Vi tillhandahåller material och utrustning för städningen. Genom att anlita oss sparar du tid och får garanti på utfört arbete. Det är vanligt att tvist uppstår mellan avflyttande och inflyttande hyresgäst samt köpare/säljare om resultatet på städningen. Kraven på flyttstädning är mycket höga. Städningen är en del i överlåtelsen och har inte annat avtalats ska bostaden vara väl städad vid köparens tillträde. En flyttstädning är en totalrengöring av en bostad och kräver mycket omfattande städning.

MTERSON SERVICE innehar F-skattsedel och registrerat på Bolagsverket. Vi har ansvarsförsäkring hos IF SKADEFÖRSÄKRINGAR AB. Vi står gärna till tjänst när du behöver hjälp med flyttstädning i Stockholm.

Ring eller mejla oss gärna redan idag.