VÅRA TJÄNSTER

Butikstädning

index-img-2

En ren och fräsch butik höjer motivationen hos dina medarbetare och bidrar till ökad försäljning. Alla kunder vill besöka en ren butik. Vi utför vårt arbete med största ansvar. Vi är vana med höga krav från våra kunder och kan erbjuda kompletta städlösningar för alla typer av butiker. Storleken på lokalen har inget betydelse och vi vet att olika butiker har olika förväntningar på oss. Vi gör alltid vårt yttersta för bästa resultat. Vi på MTERSON SERVICE arbetar alla dagar i veckan och garanterar att städningen utförs enligt INSTA 800. Samtliga produkter vi använder håller hög miljöklass och märkta med Bra Miljöklass.

De flesta butiker har fast öppningstid och då skall all städning vara klar. Vår personal är väl medveten om vikten av att hålla tidsplanen, och vi har även extra personal att tillgå utifall någon av vår ordinarie personal skulle vara sjuk.

Vår städchef kommer att ha kontinuerlig kontakt med Er och kvalitetsraporter skrivs regelbundet. Vi är vana vid höga krav på säkerhet och alla våra anställda visar upp utdrag från brottsregistret.

Företaget innehar F-skattebevis och ansvarförsäkring hos IF SKADEFÖRSÄKRINGAR AB.

KONTAKTA OSS OCH VI BOKAR ETT KOSTNADSFRITT MÖTE HOS ER!