VÅRA TJÄNSTER

Skolstädning

index-img-2

Vi på MTERSON SERVICE hjälper Er att ha en ren och fräsch skolmiljö. Vi har professionell personal som gör daghem och skolstädning med största ansvar och kvalité. Vi arbetar alla dagar i veckan och garanterar att städningen kommer att utföras enligt INSTA 800. Samtliga produkter vi använder håller hög kvalite och märkta med Bra Miljöklass.

Vår städchef kommer att ha kontinuerlig kontakt med Er och kvalitetsraporter skrivs regelbundet. Vi är vana vid höga krav på säkerhet och alla våra anställda visar upp utdrag från brottsregistret.

Vi har ansvarförsäkring hos IF SKADEFÖRSÄKRINGAR AB. Vi städar i alla lokaler i daghemmet och skolan såsom gymnastikhallen, matsalen, slöjdrummen, lekhallen, duschrum och toaletter samt alla kontorslokaler. Vi kan även utföra andra tjänster inom fastighetskötsel och underhåll t.ex. byte av lampor, påfyllning av hygienartiklar, gräsklippning på skolgården eller målning av utemöbler etc.

Genom att samarbeta med oss minskar Ni riskerna för olyckor, förhindrar spridning av allergier/sjukdomar och ger ökad trivsel till elever och personal.

 

KONTAKTA OSS OCH VI BOKAR ETT KOSTNADSFRITT MÖTE HOS ER!